20 Nisan 2013

En İyi Torrent Programları

Bugünkü inceleme konumuz en iyi torrent programlarını ele alacağız."Çok önemli Not : Blogumda kesinlikle indirme veya warez içerik yoktur. Sadece program incelemesi yapıyorum.."

Bit Comet 1.35 : BitComet güçlü, güvenli, temiz, hızlı yapısı ve kolay kullanımı ile torrent protokolünde en fazla tercih edilen BitTorrent programlarından biri olarak öne çıkıyor. En popüler P2P dosya paylaşım türlerinden biri haline gelen ve gün geçtikçe kullanıcı sayısı daha da artan torrent paylaşım mantığında BitComet sade yapısı ile kolaylıkla kullanabileceğiniz güçlü bir istemci.

uTorrent 3.3 : Az yer kaplamasına rağmen sunduğu özelliklerle en çok tercih edilen torrent yöneticilerinden olan uTorrent güçlenen yeni sürümüyle her isteğinize cevap verecek. Hız limitini yönetme, çok sayıda torrent dosyasını aynı anda indirme, RSS girdilerini otomatik olarak indirme gibi özelliklerine pek çok yeni özellik ekleyen program torrent kullanıcılarının ilk tercihi.

FrostWire 5.5.5 : FrostWire, internet ağı üzerinden müzik, video, resim ve daha birçok kaynak dokümanlar indirebileceğiniz, yüksek hıza sahip ve tamamen ücretsiz mükemmel bir dosya paylaşım programıdır. Program internet ağını kullanarak size binlerce müzik, resim, video, program ve doküman dosyasını bulmanızda yardımcı oluyor. Bu tür programların en çok rağbet gören aracı ise müzik indirme aracıdır; bu programda ise müzik indirme aracı son derece geliştirilmiştir. İstediğiniz bir sanatçının albüm şarkılarının tümünü bulabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Program Bilgileri : Tamİndir

0 Yorum:

Yorum Gönder