18 Ağustos 2014

5 müthiş download yardımcısı geliyor

"Akış" ya da İngilizcesiyle "Streaming", son yıllarda indirmenin yerini aldı. Ancak yine de sabit disklerimizden veya büyük depolama alanına sahip telefonlarımızdan vazgeçmiş değiliz.

90'ların ortalarında başlayan filmlerden mp3'lere, oyunlardan uygulamalara her şeyi indirme merakı, birçok farklı, faydalı indirme uygulamasının geliştirilmesiyle sonuçlandı. İndirme yöneticileri bugün eskisi kadar çok kullanılmıyor, ancak onlara hala gereksinim var. Üstelik bu araçlar, sadece indirmelerinizi hızlandırmakla kalmıyor, video indirme ve torrent indirme gibi ek özellikler de sunabiliyorlar.

1. Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus, indirdiğiniz dosya için farklı kaynaklar arayıp, bulan, onu birkaç kaynaktan aynı anda indirerek indirme işlemini hızlandıran bir araç. Download Accelerator Plus, özellikle birden fazla yerde bulunabilen popüler dosyaları indiriyorsanız (antivirüs programları, sistem araçları, vb.), indirmenizi hızlandırabilir.Download Accelerator Plus içerisinde dahili bir FTP istemcisi, indirmelerinizi gizli tutmanızı sağlayan bir işlev olan Private Disk de var.

0 Yorum:

Yorum Gönder