16 Eylül 2017

Android 8.0 ile çalışan Galaxy S8 ortaya çıktı detaylar haberimizde

Samsung, Galaxy S8 serisini Android 8.0 Oreo güncellemesi ile buluşturmak için çalışmalarına devam ederken, Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler bunu doğruladı.Samsung'un üç ay önce tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinin Android 8.0 Oreo güncellemesini alan ilk cihazlardan birisi olması için çalışmalara başladığını daha önce sizlere duyurmuştuk.

Galaxy S8 yüzü daha hızlı tanıyacak! Galaxy S8 yüzü daha hızlı tanıyacak!

Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme daha hızlı yüz...
Samsung cihazı daha stabil bir hale getirmek için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ederken,

Android Oreo konusunda yapılan testlerden birisi popüler benchmark uygulaması Geekbench'in kayıtlarına yansıdı.

Android 8.0 Oreo ile çalışan Galaxy S8 ortaya çıktı!

Android 8.0 Oreo işletim sistemine ve Exynos 8895 işlemciye ev sahipliği yapan Galaxy S8, Geekbench 4.1.1 sürümü ile gerçekleştirilen tek çekirdek testinden 2029, çoklu çekirdek testinden ise 6845 puan alıyor.

Android 7.1.1 Nougat sürümünde elde edilen skorlar ile kıyasladığımızda özellikle çoklu çekirdek testinde ciddi bir artış yaşanması ve Android Oreo ile birlikte sunulan yenilikler, şimdiden Galaxy S8 serisinin güncelleme sonrasında çok daha işlevsel hale geleceğinin sinyallerini veriyor.

Samsung herhangi bir güncelleme takvimi açıklamazken, Note 8'in ve Galaxy S8 ikilisinin ilk sırada yer aldığı herkes tarafından bilinen bir gerçek.

Sizce, Samsung güncellemeyi kısa bir süre içerisinde yayınlayabilir mi?

0 Yorum:

Yorum Gönder